TERVETULOA

Tervetuloa Isoäidin Kasvit -verkkokauppaan!

Tutustu nyt Kevään tarjoukseen, kukkivat krassit kaksi yhden hinnalla! Kun tilaat yhden siemenpussin koristekrassia niin saat toisen samanlaisen kaupan päälle! Huomaathan, että tarjous koskee vain koristekrasseja.

Isoäidin verkkokaupasta löydät runsaan valikoiman hyöty- ja koristekasvien siemeniä. Tuotteet on helppo löytää sivun vasemman laidan valikoista ryhmiteltyinä. Kun näpäytät kunkin tuotteen yhteydessä olevaa kuvaa, näet sen suurempana. 

Kun tilaat 10 siemenpussia, saat 1 pussin yllätyssiemeniä kaupan päälle ja kun tilaat 20 siemenpussia, saat 2 pussia yllätyssiemeniä kaupan päälle jne.

Tilauksen maksutapana on verkkomaksu tai postiennakko. Verkkomaksun vaihtoehtoina ovat Nordea, SampoPankki, Osuuspankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallispankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, PayPal sekä luottokortit. 

Verkkomaksuna maksetut tilaukset toimitetaan kotiin kannettuna kirjepostina, tarvittaessa postista noudettavana postipakettina. Postiennakkona tehdyt tilaukset toimitetaan omaan postin toimipisteeseen, maksu noudettaessa. Myymälää ei valitettavasti ole.

Tutustuthan tilausohjeisiin ja toimitusehtoihin, jotka löydät etusivun vasemman laidan valikosta.  

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Isoäidin Kasvit Oy
 
Leppäkertuntie 4 D
02120 Espoo
Y-tunnus: 2136137-4
 
Puh: 040 172 5252
Faksi: -
isoaiti@isoaidinkasvit.fi
Haku