TERVETULOA

Tervetuloa Isoäidin Kasvit -verkkokauppaan!

Isoäidin verkkokauppa on tauon jälkeen nyt auki!  

Kevät on jo pitkällä, joten olet ehkä jo hankkinut tarvitsemasi siemenet. Mutta vielä voi jotain puuttua? Avaamisen kunniaksi tarjoamme nyt siemenet puoleen hintaan! Valikoima on suppea, mutta kaikki siemenet on itävyystestattu maalis-huhtikuun aikana. Tervetuloa!

Verkkokaupasta löydät hyöty- ja koristekasvien siemeniä. Tuotteet on helppo löytää sivun vasemman laidan valikoista ryhmiteltyinä. Kun näpäytät kunkin tuotteen yhteydessä olevaa kuvaa, näet sen suurempana. 

Kun tilaat 10 siemenpussia, saat 1 pussin yllätyssiemeniä kaupan päälle ja kun tilaat 20 siemenpussia, saat 2 pussia yllätyssiemeniä kaupan päälle jne.

Tilauksen maksutapana on verkkomaksu tai maksu etukäteen (ei siis postiennakko). Verkkomaksun vaihtoehtoina ovat Nordea, SampoPankki, Osuuspankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallispankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, PayPal sekä luottokortit. 

Verkkomaksuna maksetut tilaukset toimitetaan kotiin kannettuna kirjepostina, tarvittaessa postista noudettavana postipakettina. Etukäteen maksetut ttilaukset toimitetaan samoin kotiin kannettuna kirjepostina heti kun maksu näkyy Isoäidin Kasvien tilillä. Myymälää ei valitettavasti ole.

Tutustuthan tilausohjeisiin ja toimitusehtoihin, jotka löydät etusivun vasemman laidan valikosta.  

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Isoäidin Kasvit Oy
 
Leppäkertuntie 4 D
02120 Espoo
Y-tunnus: 2136137-4
 
Puh: 040 172 5252
Faksi: -
isoaiti@isoaidinkasvit.fi
Haku